неделя, 9 януари 2011 г.

Emilia Mirazchiyska предположи, че харесвате Feisbuk

Не, стига с тези предположения, списъка с моите „харесвания” и без друго е наличен в профила ми във въпросната мрежа, но по отношение на този списък аз съм твърде селективна. Да, за някои неща съм вдигала палец с рекламна цел, но промотирам само онова, което ще е полезно за някои мои приятели – един b&b, в който никога не съм ходила (и съм доволна от факта, че онези, в които съм ходила и имам намерение да се върна, не се рекламират в Feisbuk); Walter Fano Photographer (но без да искам ни най-малко да обидя скъпия ми Валтер определено харесвам много повече Raffaele Tavano Photographer и фотографиите на приятелката ми G. Yotova); предприятието Malamat – защото ми е приятно да виждам как се реализират идеите на моята бивша ученичка Катерина Маламат(енова).
Иначе няма и ден без да се изненадам от предложенията на мои фейсбук приятели. Tatqna likes SuperDeal.BG on Facebook and suggests you like it too. Татяна много добре знае, че ми досаждат тези работи, нито ме вълнуват свързаните с тях награди. Yasen Atanasov предположи, че харесвате ISKAM. Не бих казала, че особено харесвам тази дума, пък и електронните списания не са ми съвсем по вкуса. Георги Киряков предположи, че харесвате Glasove. Ако това беше така щях да чета този вестник и да коментирам статиите в него. Най-малкото преди да направи това предположение относно „Гласове” Георги Киряков щеше да го разбере. Харесах само статията на Леонардо Ди Каприо за тигрите. Radoslav Parushev предположи че харесвате Capasca. Хм, досега не съм купила нищо оттам, да разглеждала съм, но чак пък да оповестя на всичките си познати в Feisbuk, че харесвам тази марка дрехи ми се вижда нелепо. Ivan Dimitrov предположи че харесвате Литературен вестник. E, в последните години спрях да го чета и не съм публикувала там сигурно повече от 8 години. Когато го четях и харeсвах Иван Димитров едва ли е знаел че съществува и сигурно е писал само по задължение в училище. Radina Velcheva предположи че харесвате Iskam Bebe. Това вече е прекалено, дори да исках бебе нямаше да информирам за това целия свят на Feisbuk.
Гери, ти затова си приятелка не само в Feisbuk, защото няма и да ти хрумне да ми предложиш да заявя, че харесвам „Чуковете”.

1 коментар:

  1. Radoslav likes Project Dostoevski on Facebook and suggests you like it too. Е, как да кажа, че го харесвам, Чарли, като не съм го чела? :-)

    ОтговорИзтриване